Tange Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

€ 23,50 € 19,90

Bespaar 15% (-€ 3,60)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Tange Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

  • lichaam en kopjes van gesmeed aluminium.
  • CNC holle chromoly as.
  • Verzegelde cartridge lagers.
  • 68 mm schaal
  • BC 1,37" x 24T
  • Maat: 68x107mm.

Omschrijving

Dit Tange Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket is een essentieel onderdeel voor elke fietser die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen. Het bottom bracket is ontworpen met een gesmeden legering body en cups, die duurzaam en sterk zijn, waardoor het bottom bracket lang meegaat. De CNC holle chromoly as is lichtgewicht en stijf, waardoor het de perfecte keuze is voor serieuze fietsers die op zoek zijn naar optimale prestaties.

Dit bottom bracket beschikt over afgedichte cartridge lagers, die ervoor zorgen dat het bottom bracket soepel blijft draaien en beschermd wordt tegen vuil en water. Met een 68mm shell is dit bottom bracket geschikt voor een breed scala aan fietsen en kan het gemakkelijk geïnstalleerd worden zonder speciale gereedschappen.

De maat van dit bottom bracket is 68x107mm, waardoor het geschikt is voor de meeste moderne fietsen. Het is compatibel met de BC 1.37" x 24T schroefdraden. Kortom, dit Tange Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket is een betrouwbare en duurzame keuze voor elke fietser die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen.

Deze vierkant tapse bottom bracket met Engelse schroefdraad (BSA), een vervolging van de JIS standaard, en is 107 millimeters lang is, met afgedichte lagers, en de bracket en legering cups zijn gemaakt van staal. De bottom brackets met Engelse schroefdraad worden meestal gebruikt in moderne fietsen. Het is de juiste bottom bracket als voor het crankstel van je fiets een 107mm bottom bracket is aanbevolen om de kettinglijn goed te krijgen.

Reviews Tange Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Trapassen

Klanten die Tange Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket kochten, kochten ook

Recent bekeken producten