Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket

€ 21,95
1 Review
80% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket

 • Afgedichte lagers.
 • 68mm shell.
 • BC 1.37" x 24T
 • Maat: 68x110mm.
 • Gewicht: 255gr.

Omschrijving

De Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket is een hoogwaardig bottom bracket dat zorgt voor een soepele en efficiënte trapbeweging. Het is speciaal ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met afgedichte lagers biedt dit bottom bracket een uitstekende bescherming tegen vuil, water en stof, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Met een 68 mm shell past dit bottom bracket perfect in de meeste fietsframes. De BC 1.37" x 24T schroefdraad zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging. Met een maat van 68x110mm is dit bottom bracket geschikt voor verschillende fietstoepassingen en biedt het een optimale balans tussen duurzaamheid en prestaties.

Met een gewicht van slechts 255 gram draagt de Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket bij aan het verminderen van het totale gewicht van de fiets, waardoor je sneller en efficiënter kunt trappen. Dit bottom bracket is ontworpen met oog voor detail en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kortom, het Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket is een betrouwbare keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig en duurzaam bottom bracket. Met zijn afgedichte lagers, stevige constructie en lichtgewicht ontwerp zorgt dit bottom bracket voor een soepele en betrouwbare trapervaring tijdens al je fietsavonturen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. pbusserolles

  80%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  biennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Andere producten van Trapassen

Klanten die Miche Team Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket kochten, kochten ook

Recent bekeken producten