Miche Primato Evo Light Engelse BSA 102mm Bottom Bracket

€ 54,95 € 44,95

Bespaar 18% (-€ 10,00)

1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Primato Evo Light Engelse BSA 102mm Bottom Bracket

 • Afgedichte lagers.
 • 68mm shell.
 • Lichtgewicht BB Cups.
 • Aluminium 7075 T6.
 • BC 1.37" x 24T
 • Maat: 68x102mm.
 • Gewicht: 204gr.

Omschrijving

De Miche Primato Evo Light Engelse BSA 102mm Bottom Bracket is een hoogwaardig en duurzaam onderdeel voor je fiets. Het bottom bracket heeft afgedichte lagers en een lichtgewicht design, waardoor je soepel en efficiënt kunt trappen. Het aluminium 7075 T6 materiaal is sterk en betrouwbaar, waardoor je zorgeloos kunt fietsen.

De 68mm shell van het bottom bracket past perfect bij de meeste fietsframes en de BC 1.37" x 24T schroefdraad zorgt voor een stabiele en veilige bevestiging. Dit bottom bracket heeft een maat van 68x102mm en een gewicht van slechts 204 gram, waardoor het een uitstekende keuze is voor wielrenners en mountainbikers die op zoek zijn naar prestaties en betrouwbaarheid.

Met de Miche Primato Evo Light Engelse BSA 102mm Bottom Bracket kun je genieten van een soepele en efficiënte rit. Dit bottom bracket is eenvoudig te installeren en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bottom bracket voor je fiets, dan is de Miche Primato Evo Light Engelse BSA 102mm Bottom Bracket een uitstekende keuze.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Evo Light Engelse BSA 102mm Bottom Bracket

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. espin.geo

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Ik koos het product uit noodzaak, omdat kinderfietsen vergeten dat de Q-factor erg belangrijk is, maar bij kinderen is het van vitaal belang, en deze as is een van de laagste die ik heb gezien, daarom

  Ik koos het product uit noodzaak, omdat fietsen voor kinderen vergeten dat de Q-factor erg belangrijk is, maar bij kinderen is het van vitaal belang, en deze as is een van de laagste die ik heb gezien, daarom is het kind spectaculair verbeterd tijdens het rijden

Andere producten van Trapassen

Klanten die Miche Primato Evo Light Engelse BSA 102mm Bottom Bracket kochten, kochten ook

Recent bekeken producten