Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket

€ 43,60 € 29,99

Bespaar 31% (-€ 13,61)

48-72hrs

Specificaties Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket

  • Afgedichte lagers.
  • 68mm shell.
  • Aluminium 7075 T6.
  • BC 1.37" x 24T
  • Maat: 68x110mm.
  • Gewicht: 210gr.

Omschrijving

De Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket is een zeer betrouwbare en duurzame bottom bracket voor fietsen met een Engels schroefdraad. Het heeft afgedichte lagers die beschermen tegen vuil en vocht, wat de levensduur van de bottom bracket verlengt. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardig aluminium 7075 T6, wat een licht en sterk materiaal is dat de prestaties van uw fiets verbetert.

Deze bottom bracket heeft een shell maat van 68mm en de BC 1.37" x 24T schroefdraad past op de meeste Engelse schroefdraad frames. Met een afmeting van 68x110mm en een gewicht van slechts 210gr, is deze bottom bracket zeer geschikt voor fietsers die op zoek zijn naar een efficiënte en lichte bottom bracket die toch stevig en duurzaam is.

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve bottom bracket voor uw Engelse schroefdraad fiets, dan is de Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket de perfecte keuze. Het biedt betrouwbaarheid, duurzaamheid en optimale prestaties, en is ideaal voor zowel recreatieve als professionele fietsers.

Deze vierkant tapse bottom bracket met Engelse schroefdraad (BSA), een vervolging van de JIS standaard, en is 110 millimeters lang is, met afgedichte lagers, en de bracket en legering cups zijn gemaakt van staal. De bottom brackets met Engelse schroefdraad worden meestal gebruikt in moderne fietsen. Het is de juiste bottom bracket als voor het crankstel van je fiets een 110mm bottom bracket is aanbevolen om de kettinglijn goed te krijgen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Trapassen

Klanten die Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 110mm Bottom Bracket kochten, kochten ook

Recent bekeken producten