Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

€ 43,60 € 29,99

Bespaar 31% (-€ 13,61)

1 Review
80% of 100
48-72hrs

Specificaties Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

 • Afgedichte lagers.
 • 68mm shell.
 • Aluminium 7075 T6.
 • BC 1.37" x 24T
 • Maat: 68x107mm.
 • Gewicht: 210gr.

Omschrijving

De Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket is een onderste bracket dat geschikt is voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een uitstekende kwaliteit en prestaties. Dit onderste bracket beschikt over afgedichte lagers die garant staan voor een soepel en betrouwbaar rijgedrag.

Met een shell van 68mm en gemaakt van hoogwaardig aluminium 7075 T6, is dit onderste bracket bijzonder duurzaam en bestand tegen intensief gebruik. De BC 1.37" x 24T roestvrijstalen draad biedt een stevige en veilige bevestiging voor jouw crankstel.

Het Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket heeft een maat van 68x107mm, wat perfect geschikt is voor de meeste racefietsen en mountainbikes. Dit onderste bracket weegt slechts 210gr, wat bijdraagt aan een lichtgewicht en wendbaar rijgedrag op de weg of off-road.

Deze vierkant tapse bottom bracket met Engelse schroefdraad (BSA), een vervolging van de JIS standaard, en is 107 millimeters lang is, met afgedichte lagers, en de bracket en legering cups zijn gemaakt van staal. De bottom brackets met Engelse schroefdraad worden meestal gebruikt in moderne fietsen. Het is de juiste bottom bracket als voor het crankstel van je fiets een 107mm bottom bracket is aanbevolen om de kettinglijn goed te krijgen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. frederic27081981loko

  80%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Trapas, nog niet gebruikt...

Andere producten van Trapassen

Klanten die Miche Primato Engelse Schroefdraad BSA 107mm Bottom Bracket kochten, kochten ook

Recent bekeken producten