CH55 Engelse Schroefdraad BSA 111mm Bottom Bracket

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties CH55 Engelse Schroefdraad BSA 111mm Bottom Bracket

  • Body en cups van gesmeed aluminium.
  • CNC holle chromoly spindel.
  • Verzegelde cartridge-lagers.
  • Maat: 68x111mm.
  • Gewicht: 252gr.

Omschrijving

Hier is de CH55 Engelse Schroefdraad BSA 111mm Bottom Bracket - de perfecte oplossing voor fietsen die zijn uitgerust met een Engels schroefdraad Bottom Bracket en die een optimale prestatievereiste hebben. Dit Bottom Bracket maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals gesmeed legering lichaam en cups, holle chromoly-spil en afgedichte cartridge-lagers om duurzaamheid en soepele werking te garanderen.

Dit Bottom Bracket heeft een standaardmaat van 68x111mm, wat betekent dat het compatibel is met de meeste modellen fietsen die gebruikmaken van de Engelse schroefdraad BSA-norm. Het heeft ook een gewicht van slechts 252gr, wat resulteert in een lichtere fiets en efficiëntere prestaties.

Als u op zoek bent naar een Bottom Bracket dat prestaties, duurzaamheid en compatibiliteit combineert, dan is de CH55 Engelse Schroefdraad BSA 111mm Bottom Bracket de perfecte keuze voor u en uw fiets.

Deze vierkant tapse bottom bracket met Engelse schroefdraad (BSA), een vervolging van de JIS standaard, en is 111 millimeters lang is, met afgedichte lagers, en de bracket en legering cups zijn gemaakt van staal. De bottom brackets met Engelse schroefdraad worden meestal gebruikt in moderne fietsen. Het is de juiste bottom bracket als voor het crankstel van je fiets een 111mm bottom bracket is aanbevolen om de kettinglijn goed te krijgen.

Reviews CH55 Engelse Schroefdraad BSA 111mm Bottom Bracket

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Trapassen

Klanten die CH55 Engelse Schroefdraad BSA 111mm Bottom Bracket kochten, kochten ook

Recent bekeken producten