CH55 Engelse Schroefdraad BSA Bottom Bracket 107mm

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties CH55 Engelse Schroefdraad BSA Bottom Bracket 107mm

  • Forged alloy body en cups.
  • CNC hollow chromoly spindle.
  • Afgedichte cartridge lagers.
  • 68mm (BSA), 70mm (Italiaans).
  • Maat: 68x107mm.
  • Gewicht: 252gr.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een duurzame bottom bracket voor uw fiets? Dan is de CH55 Engelse Schroefdraad BSA Bottom Bracket 107mm de perfecte keuze voor u. Het ontwerp van de CH55 biedt een uitstekende balans tussen sterkte en gewicht, met een gesmede legering body en cups. Daarnaast is de cartridge afgedicht om vuil en stof buiten te houden, zodat uw bracket jarenlang meegaat.

Een belangrijk kenmerk van de CH55 is het gebruik van een CNC holle chromoly-spil. Dit zorgt voor een optimale krachtoverbrenging tussen de pedalen en de ketting, wat bijdraagt aan een soepelere en efficiëntere rit. Daarnaast heeft de bracket een 68mm BSA of 70mm Italiaanse maat, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan fietsen.

Dankzij het lichte gewicht van slechts 252 gram voegt de CH55 bottom bracket minimale extra belasting toe aan uw fiets. Of u nu een professionele wielrenner bent of gewoon regelmatig fietst, de CH55 Engelse Schroefdraad BSA Bottom Bracket 107mm is een essentieel onderdeel voor een soepele en comfortabele rijervaring.

Deze bottom bracket met Italiaanse schroefdraad (JIS) is 107 millimeter lang, met afgedichte lagers, en de bracket en legering cups zijn gemaakt van aluminium. De bottom brackets met Italiaanse schroefdraad worden meestal gebruikt in oude fietsen. Het is de juiste bottom bracket als voor het crankstel van je fiets een 107mm bottom bracket is aanbevolen om de kettinglijn goed te krijgen.

Reviews CH55 Engelse Schroefdraad BSA Bottom Bracket 107mm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Trapassen

Klanten die CH55 Engelse Schroefdraad BSA Bottom Bracket 107mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten