Schwalbe Tubular Lijm

€ 10,95 € 9,50

Bespaar 13% (-€ 1,45)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Schwalbe Tubular Lijm

  • 90g tube.
  • Zet jouw tubular banden stevig vast.
  • Genoeg lijm voor twee velgen.
  • Alleen voor aluminium of carbon velgen.
  • Essentieel voor het monteren van tubular banden.

Omschrijving

De Schwalbe buislijm is basis zodat je de buis op de velg van je fiets kunt lijmen. De extreem sterke lijm zorgt ervoor dat de buis perfect op de velg blijft zitten. De hoeveelheid van deze fles is voldoende om tot 2 tubes te lijmen. De lijm is volledig compatibel met zowel carbon als aluminium velgen.

Over Schwalbe

De geschiedenis van Schwalbe dateert uit het begin van de 20e eeuw toen de Bohle familie hun eerste bedrijf oprichtte in de ontluikende rijwielindustrie in Engeland. Al in 1922 openden ze een distributie centrum voor fietsonderdelen in Duitsland, waar ze nu hun hoofdkantoor hebben in Reichshof-Wehnrath. In 1983 creëerden ze de Marathon-band, de eerste band met een lange levensduur en hoge lekweerstand.

Schwalbe was de pionier in het geven van een nieuw leven aan banden en startte zijn recyclinginitiatief in 1993. Op deze manier voorkomen ze de verbranding van miljoenen banden en binnenbanden, waardoor de oude wielen opnieuw worden omgezet in grondstoffen zoals staal of gegranuleerd rubber, dat wordt gebruikt om atletiekbanen of speelpleinen te plaveien.

Reviews Schwalbe Tubular Lijm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsgereedschap

Klanten die Schwalbe Tubular Lijm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten