Satori Ahead Stuurpen 31.8mm - Zilver

48-72hrs

Specificaties Satori Ahead Stuurpen 31.8mm - Zilver

  • Aluminium 6061.
  • Voorvork 1 1/8".
  • Voor 31,8mm bar clamp.
  • Gepolijste afwerking
  • 90mm verlenging.
  • +6º hoek.

Omschrijving

De Satori Ahead Stuurpen 31.8mm Zilver is een hoogwaardige stuurpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze stuurpen is gemaakt van aluminium 6061, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Deze stuurpen is geschikt voor een voorvork van 1 1/8" en heeft een voor 31,8mm bar clamp, wat betekent dat hij compatibel is met de meeste sturen op de markt. De gepolijste afwerking geeft deze stuurpen een strakke en professionele uitstraling die perfect past bij elke fiets.

Met een verlenging van 90mm en een hoek van +6º is deze stuurpen perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en ergonomische rijpositie. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, de Satori Ahead Stuurpen 31.8mm Zilver is de perfecte keuze voor jouw fiets.

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Ahead Stuurpen 31.8mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Satori Ahead Stuurpen 31.8mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten