Satori Limes Ahead Stuurpen 25.4mm - Wit

48-72hrs

Specificaties Satori Limes Ahead Stuurpen 25.4mm - Wit

  • Aluminium 6061.
  • Voorvork 1 1/8".
  • Voor 25,4mm bar clamp.
  • Bead-blasted en anodized finish.
  • 60mm / 90mm extension.
  • +6º Hoek.

Omschrijving

De Satori Limes Ahead Stuurpen 25.4mm Wit is een hoogwaardige stuurpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing. Gemaakt van aluminium 6061, is deze stuurpen lichtgewicht en toch sterk genoeg om de zwaarste ritten aan te kunnen.

Met een voorvork van 1 1/8" en een voor 25,4mm bar clamp, past deze stuurpen op de meeste fietsen en sturen. De bead-blasted en anodized finish geeft de stuurpen een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij elke fiets.

De Satori Limes Ahead Stuurpen is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes: 60mm en 90mm, en heeft een hoek van +6º. Dit maakt het mogelijk om de stuurpen aan te passen aan de specifieke behoeften van de fietser en een comfortabele en veilige rijervaring te bieden.

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Limes Ahead Stuurpen 25.4mm - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurpennen

Klanten die Satori Limes Ahead Stuurpen 25.4mm - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten