Satori Track Stuur 26 mm - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Satori Track Stuur 26 mm - Wit

  • Materiaal: Ultralichte constructie van triple butted 6061-legering.
  • HP geanodiseerde of pc-afwerking met laseretsing.
  • Klassieke baanvorm.
  • Lengte: 380 mm.
  • Stuurklem 26,0 mm.

Omschrijving

De Satori Track Stuur 26 mm Wit is een hoogwaardig stuur voor de fanatieke wielrenner. Het stuur is gemaakt van ultralicht triple butted 6061 aluminium, wat zorgt voor een stevige constructie en een laag gewicht. Het stuur heeft een HP anodized of PC finish met lasergravure, wat zorgt voor een mooie uitstraling en duurzaamheid.

Het stuur heeft een klassieke trackvorm, wat zorgt voor een comfortabele grip en een aerodynamische houding tijdens het fietsen. De lengte van het stuur is 380mm en de stuurklem heeft een diameter van 26.0mm, wat zorgt voor een goede pasvorm op de meeste fietsen.

Met de Satori Track Stuur 26 mm Wit haal je een hoogwaardig stuur in huis dat geschikt is voor intensief gebruik. Het stuur is licht, stevig en heeft een mooie uitstraling. Het klassieke trackontwerp zorgt voor een comfortabele grip en een aerodynamische houding tijdens het fietsen. Kortom, een uitstekende keuze voor de fanatieke wielrenner!

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Track Stuur 26 mm - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Satori Track Stuur 26 mm - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten