Satori Fixter Stuur 26 mm - Zwart

€ 31,95 € 24,95

Bespaar 22% (-€ 7,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Satori Fixter Stuur 26 mm - Zwart

  • Materiaal: Ultralichte triple butted 6061 legering constructie
  • HP geanodiseerde of pc-afwerking met laseretsing.
  • Klassieke baanvorm.
  • Lengte: 370 mm.
  • Stuurklem 26mm.

Omschrijving

De Satori Fixter Stuur 26 mm Zwart is een hoogwaardig stuur voor de fanatieke fietser. Het stuur is gemaakt van ultralicht triple butted 6061 aluminium, wat zorgt voor een stevige constructie en een laag gewicht. Het stuur heeft een HP anodized of PC finish met lasergravure, wat zorgt voor een mooie uitstraling en duurzaamheid.

Het stuur heeft een klassieke trackvorm, wat zorgt voor een comfortabele grip en een aerodynamische houding tijdens het fietsen. De lengte van het stuur is 370mm, wat zorgt voor een goede balans tussen stabiliteit en wendbaarheid. Het stuur heeft een stuurklem van 26mm, wat zorgt voor een stevige bevestiging op de fiets.

Met de Satori Fixter Stuur 26 mm Zwart haal je een hoogwaardig stuur in huis dat geschikt is voor intensief gebruik. Het stuur is licht, stevig en heeft een mooie uitstraling. Het klassieke trackdesign zorgt voor een comfortabele grip en een aerodynamische houding tijdens het fietsen. Kortom, een aanrader voor de fanatieke fietser!

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Fixter Stuur 26 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Satori Fixter Stuur 26 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten