Satori Ahead Stuurpen 31.8mm 90mm - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Satori Ahead Stuurpen 31.8mm 90mm - Zwart

  • Aluminium 6061.
  • Voorvork 1 1/8".
  • Voor 31,8mm stuurklem.
  • Bead-blasted en anodized finish.
  • 90mm extension.
  • +6º Hoek.

Omschrijving

De Satori Ahead Stuurpen 31.8mm 90mm Zwart is een hoogwaardige stuurpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze stuurpen is gemaakt van aluminium 6061 en heeft een voorvork van 1 1/8".

De stuurpen is ontworpen voor een stuurklem van 31,8mm en heeft een bead-blasted en anodized finish die niet alleen mooi oogt, maar ook zorgt voor extra duurzaamheid en bescherming tegen de elementen. Met een verlenging van 90mm en een hoek van +6º is deze stuurpen perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en ergonomische rijpositie.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, de Satori Ahead Stuurpen 31.8mm 90mm Zwart is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige stuurpen die lang meegaat en betrouwbaar is. Bestel hem vandaag nog en ervaar het verschil!

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Ahead Stuurpen 31.8mm 90mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Satori Ahead Stuurpen 31.8mm 90mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten