Santini UCI World Champion Wielertrui

€ 75,00
48-72hrs

Specificaties Santini UCI World Champion Wielertrui

  • Design: UCI collectie: Rainbow met UCI logo op borst, hals en mouw randen.
  • Cutting: aërodynamisch gesneden korte mouwen, met korte rits en drievoudige binnenzak.
  • Textiel: Kontatto, Cyber Rider en Body Fit: lichte, ademende, elastische en comfortabele stoffen.
  • Aanpassing: Perfecte hechting op het lichaam, optimale rek.


GEBRUIKSAANWIJZING

Was de kleding niet bij temperaturen boven de 30 graden. Gebruik milde wasmiddelen, bleek niet en vermijd wasdrogers. Laat kledingstukken op natuurlijke wijze drogen en vermijd direct zonlicht en hitte. Niet strijken. Laat uw Santini producten niet achter in plastic zakken of op vochtige plaatsen.

Omschrijving

De enige echte en officiële UCI Track World Champion jersey. Het is het truitje dat elke professionele renner hoopt te winnen. Ik weet zeker dat je het op de schouders van grote kampioenen hebt gezien: Santini produceert het al meer dan 20 jaar. Het ontwerp en logo van UCI zijn volledig vernieuwd: één ontwerp voor alle disciplines, een ongelooflijk lichte, ademende en elastische stof. Kleed je aan als de grote kampioenen!

Over Santini

In 1965 richtte Pietro Santini het bedrijf Santini Maglificio Sportivo op nadat hij eerst het textielbedrijfje van zijn zussen overnam. In het begin was Santini een artisanaal bedrijf dat kledij produceerde voor andere bedrijven, maar gedreven door een grote passie voor wielrennen en wedstrijden begon Pietro zich te specialiseren in wielerkledij.

Vanaf het prille begin, maakte Pietro een cruciale beslissing: “al onze producten worden uitsluitend in Italië ontworpen en geproduceerd”. Vandaag produceren we meer dan 3000 stuks per dag – en exporteren we ongeveer 75% van onze output buiten Italië. Iemand noemde ons ooit “puristen”, en misschien zijn we dat wel – wat ons motiveert zijn geen cijfers, maar wel de echte en overweldigende passie die ons trots maakt telkens onze atleten winnen. Om hen hierbij te helpen, gaan we steeds op zoek naar innovatieve materialen en nieuwe productiemethoden terwijl we hard werken om onze creaties te verbeteren.

Onze outfits zijn steevast populair bij renners die het hoogste comfort en de beste prestaties op de markt zoeken. Het was dus logisch dat we uiteindelijk vruchtbare relaties zouden aangaan met vele van werelds meest bekende events en renners.

Andere producten van Fietsjacks

Klanten die Santini UCI World Champion Wielertrui kochten, kochten ook

Klanten die Santini UCI World Champion Wielertrui kochten, kochten ook