Santini UCI Rainbow Fietsbroek

€ 169,95 € 131,95

Bespaar 22% (-€ 38,00)

48-72hrs
Geen verzendkosten

Specificaties Santini UCI Rainbow Fietsbroek

  • Design: UCI collectie: Rainbow met UCI logo op rug en onderbeen.
  • Tissue: Thunderbike Power: Samenpersende elastomeerstof.
  • Chamois: C3: maximale bescherming tegen schokken, ongelooflijke lichtheid, ademend vermogen, trillingsneutralisatie.
  • Aanpassing: Perfecte hechting op het lichaam, optimale rek.


GEBRUIKSAANWIJZING

Was de kleding niet bij temperaturen boven de 30 graden. Gebruik milde wasmiddelen, bleek niet en vermijd wasdrogers. Laat kledingstukken op natuurlijke wijze drogen en vermijd direct zonlicht en hitte. Niet strijken. Laat uw Santini producten niet achter in plastic zakken of op vochtige plaatsen.

Omschrijving

De fietsbroek uit de UCI collectie met details in de kleuren van de regenboog, ontworpen en geproduceerd door Santini, de officiële fabrikant van fietskleding voor UCI wedstrijden. De innovatieve C3-gemzen geven u een ongelooflijke lichtheid, ademend vermogen en perfecte pasvorm, zelfs op de langste uitstapjes. Als u op zoek bent naar een betrouwbare fietsbroek waarmee u vele uren kunt fietsen en die u nauwelijks opmerkt, is dit de beste optie.

Over Santini

In 1965 richtte Pietro Santini het bedrijf Santini Maglificio Sportivo op nadat hij eerst het textielbedrijfje van zijn zussen overnam. In het begin was Santini een artisanaal bedrijf dat kledij produceerde voor andere bedrijven, maar gedreven door een grote passie voor wielrennen en wedstrijden begon Pietro zich te specialiseren in wielerkledij.

Vanaf het prille begin, maakte Pietro een cruciale beslissing: “al onze producten worden uitsluitend in Italië ontworpen en geproduceerd”. Vandaag produceren we meer dan 3000 stuks per dag – en exporteren we ongeveer 75% van onze output buiten Italië. Iemand noemde ons ooit “puristen”, en misschien zijn we dat wel – wat ons motiveert zijn geen cijfers, maar wel de echte en overweldigende passie die ons trots maakt telkens onze atleten winnen. Om hen hierbij te helpen, gaan we steeds op zoek naar innovatieve materialen en nieuwe productiemethoden terwijl we hard werken om onze creaties te verbeteren.

Onze outfits zijn steevast populair bij renners die het hoogste comfort en de beste prestaties op de markt zoeken. Het was dus logisch dat we uiteindelijk vruchtbare relaties zouden aangaan met vele van werelds meest bekende events en renners.

Andere producten van Wielerkleding

Klanten die Santini UCI Rainbow Fietsbroek kochten, kochten ook

Klanten die Santini UCI Rainbow Fietsbroek kochten, kochten ook