Santini Eroica T-shirt - Groen

48-72hrs

Specificaties Santini Eroica T-shirt - Groen

T-shirt:

  • Licht materiaal.
  • Luchtdoorlatend material.
  • Eroica prints op borst en rug.
  • Beschikbaar in grijs, groen en bordeaux.

Omschrijving

De Santini Eroica T-shirt in het groen is een lichtgewicht en ademend shirt dat perfect is voor fanatieke fietsers. Het materiaal is luchtdoorlatend, waardoor je tijdens warme dagen lekker koel blijft. Daarnaast zorgt de ademende stof er ook voor dat zweet snel wordt afgevoerd, waardoor je je frisser voelt tijdens lange fietstochten.

Een echte eyecatcher zijn de prints op de borst en rug van het shirt. Deze prints zijn geïnspireerd op de Eroica wielerwedstrijden, waarbij deelnemers alleen op vintage fietsen mogen rijden. Met de Santini Eroica T-shirt waan je jezelf dus even terug in de tijd en stap je in de voetsporen van de oude wielrenlegendes.

De Santini Eroica T-shirt is beschikbaar in drie verschillende kleuren: grijs, groen en bordeaux. Zo is er altijd een kleur die bij jouw stijl past. Kortom, een must-have voor iedere fanatieke fietser die houdt van vintage stijl!

Over Eroica

In 1965 richtte Pietro Santini het bedrijf Santini Maglificio Sportivo op nadat hij eerst het textielbedrijfje van zijn zussen overnam. In het begin was Santini een artisanaal bedrijf dat kledij produceerde voor andere bedrijven, maar gedreven door een grote passie voor wielrennen en wedstrijden begon Pietro zich te specialiseren in wielerkledij.

Vanaf het prille begin, maakte Pietro een cruciale beslissing: “al onze producten worden uitsluitend in Italië ontworpen en geproduceerd”. Vandaag produceren we meer dan 3000 stuks per dag – en exporteren we ongeveer 75% van onze output buiten Italië. Iemand noemde ons ooit “puristen”, en misschien zijn we dat wel – wat ons motiveert zijn geen cijfers, maar wel de echte en overweldigende passie die ons trots maakt telkens onze atleten winnen. Om hen hierbij te helpen, gaan we steeds op zoek naar innovatieve materialen en nieuwe productiemethoden terwijl we hard werken om onze creaties te verbeteren.

Onze outfits zijn steevast populair bij renners die het hoogste comfort en de beste prestaties op de markt zoeken. Het was dus logisch dat we uiteindelijk vruchtbare relaties zouden aangaan met vele van werelds meest bekende events en renners.

Reviews Santini Eroica T-shirt - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van T-shirts

Klanten die Santini Eroica T-shirt - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten