Santafixie x Pacifico Sokken - Nice Ride Limited Edition

€ 15,95
1 Review
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Santafixie x Pacifico Sokken - Nice Ride Limited Edition

  • Airflow Technology mesh designed for a maximum ventilation.
  • Leg + welt height of closer to 16,5 cm
  • Thick upper cuff for stability
  • Airchband support offers mid-foot stability for a better fit. Prevents sliding moves during activity. Located in the arch of the foot, it also provides for venous return and recovery.
  • Maten: S-M (37-41), L-XL (42-46).

Omschrijving

Deze limited edition sokken van Santafixie x Pacifico zijn perfect voor de fietsliefhebber die op zoek is naar comfort en stijl tijdens het fietsen. De sokken zijn ontworpen met Airflow Technology mesh, wat zorgt voor maximale ventilatie en voorkomt dat je voeten oververhit raken tijdens het fietsen.

De sokken hebben een lengte van ongeveer 16,5 cm en zijn voorzien van een dikke bovenste manchet voor extra stabiliteit. De Airchband support biedt ook mid-foot stabiliteit voor een betere pasvorm en voorkomt dat de sokken tijdens het fietsen gaan schuiven. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie en sneller herstel.

De sokken zijn verkrijgbaar in twee maten: S-M (37-41) en L-XL (42-46). Met deze sokken ben je niet alleen comfortabel tijdens het fietsen, maar zie je er ook nog eens stijlvol uit. Een must-have voor elke fietsliefhebber!

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Andere producten van Fietssokken

Klanten die Santafixie x Pacifico Sokken - Nice Ride Limited Edition kochten, kochten ook

Recent bekeken producten