Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt

€ 22,95

Bespaar 12% (-€ 3,00)

48-72hrs

Specificaties Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt

  • Materiaal: 100% biologisch katoen.
  • Verkrijgbaar in de maten: S, M, L en XL.
  • Ontworpen in Spanje.
  • Gemaakt van duurzame kwaliteit. Dikke katoen 180 g / m ².
  • Normaal unisex T-shirt.

Omschrijving

De Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt is een must-have voor elke fietsliefhebber. Dit T-shirt is ontworpen in Spanje en gemaakt van 100% biologisch katoen, wat betekent dat het niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL, dus er is voor iedereen een perfecte pasvorm. Het is gemaakt van dikke katoen met een gewicht van 180 g / m², wat betekent dat het van hoge kwaliteit is en lang meegaat.

Dit normale unisex T-shirt is perfect voor casual fietsritten of om te dragen tijdens het kijken naar een wielerwedstrijd. Het heeft een uniek ontwerp dat de liefde voor fietsen uitstraalt en is een geweldige toevoeging aan elke fietsgarderobe.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsshirts

Klanten die Santafixie x Isaac Claramunt Nice Ride Limited Edition T-shirt kochten, kochten ook

Recent bekeken producten