Santafixie X Anniversary Sokken

€ 12,99 € 9,99

Bespaar 23% (-€ 3,00)

48-72hrs

Specificaties Santafixie X Anniversary Sokken

  • Exclusief X-jubileum Santafixie-ontwerp.
  • Polyamide, lycra en Soft Air + Plus garen.
  • Soft Air + Plus-technologie.
  • Lengte 21cm.
  • Verkrijgbaar in de maten S, M en L.
  • 100% gemaakt in Barcelona.

Omschrijving

Onze Santafixie X Anniversary Sokken zijn onderdeel van onze speciale collectie ter ere van ons 10-jarig jubileum. Deze sokken zijn limited edition en er zijn slechts vijftig paar beschikbaar. Dus wacht niet langer en trakteer jezelf op deze toffe sokken!

Deze unisex Rensokken hebben een medium compressie. Hierdoor wordt de bloedcirculatie voortdurend gestimuleerd, waardoor de sokken supercomfortabel zitten tijdens elke race.

Het materiaal is ademend en de laterale richting van de vezels zorgen ervoor dat de vochtafvoer optimaal is en je voeten droog blijven. Daarnaast voorkom je blaren doordat het ontwerp naadloos is. De hiel en tenen zijn versterkt met katoen, waardoor de sok extra lekker zit. Tijdens het testen bleken de sokken perfect te zijn voor zowel de training als wedstrijden. Ze presteren optimaal op asfalt, track en trail.

Het Softair +Plus materiaal voelt natuurlijk en zacht aan. Het is elastisch en zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid en past zich perfect aan aan de voet. Het materiaal is daarbij ook thermoregulerend; in kouder weer of tijdens lage inspanning houdt het de voet warm genoeg en werkt het insulerend. Tijdens warm weer en hoge inspanning houdt het de voet juist koel. Hierdoor behouden je voeten altijd de juiste temperatuur.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie X Anniversary Sokken

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssokken

Klanten die Santafixie X Anniversary Sokken kochten, kochten ook

Recent bekeken producten