Santafixie Raval Fixie Fiets - Raw 30mm 2S

€ 569,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Santafixie Raval Fixie Fiets - Raw 30mm 2S

Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Voorrem inbegrepen Voorrem inbegrepen
Verschillende sturen om uit te kiezen Verschillende sturen om uit te kiezen
Aluminium frame en voorvork Aluminium frame en voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen

Specificaties Santafixie Raval Fixie Fiets - Raw 30mm 2S

 • Frame en voorvork: Aluminium 6061.
 • Crankset: 46 tanden en 165 mm.
 • Pedalen: BMX FK-platform.
 • Tandwiel: 18T.
 • Achter naaf: Sturmey Archer S2C-naaf met twee interne snelheden en een terugtraprem.
 • Velgen: Santafixie. 30mm profiel.
 • Banden: Chaoyang Mini Shark 700C*25C Anti-lekke of Michelin Dynamic Classic.
 • Handlebar (stuur): Riser, Bullhorn of Drop bar.
 • Stuurpen: aluminium 31,8 mm.
 • Voor Rem: Radius Caliper Dual Pivot (voor inclusief).
 • Zadel: San Marco Monza.
 • Zadel pen: 27,2 mm.
 • Bottom bracket: Neco B910. 103mm.
 • Gewicht:11,5kg (52cm).

Omschrijving

Dezelfde frameset, dezelfde componenten, dezelfde kenmerken maar een nieuw ontwerp. We hebben het Raval-frame vernieuwd, zodat dit de beste stadsfiets blijft.

Nu ons eigen merk van fietsen en frames is een combinatie van onze ervaring, uw feedback en onze wil om steden te blijven verkennen. Hier heb je ons eerste model – Raval. Het is de wijk waarin alles is begonnen, waar we lang hebben gebrainstormd en omdat het een bepalend onderdeel is van de cultuur, de schatten en de vorm van onze favoriete stad – Barcelona.

Het Santafixie RAVAL-model is erg licht. Het frame en de vork zijn gemaakt van 6061 aluminium, een taaie en sterke variëteit. Hij is uitgerust met een Sturmey Archer S2C-naaf met twee interne snelheden en een terugtraprem. Je kunt ook kiezen uit drie verschillende stuurstijlen: riser, drop en bullhorn bars.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Montage

Deze stadsfiets met versnellingen komt ongeveer 80% gemonteerd aan in een goed beschermde doos. De moeilijkste onderdelen zijn al vanuit de magazijn gemonteerd en de rest is zeer eenvoudig af te werken. Je moet het voorwiel, het zadel en de zadelpen installeren, het stuur verstellen en de pedalen plaatsen, maar wij raden aan om alles door een vakman te laten monteren.

Als je de fiets uit de doos haalt, verwijder dan alle beschermingen en het voorwiel dat aan het frame is bevestigd. Plaats vervolgens de zadelpen en het zadel op de juiste plaats op het frame. Het volgende onderdeel om te plaatsen is het fietsstuur: draai de schroeven van de stuurpen vast en plaats het stuur in het midden. Monteer de pedalen als volgt op de cranks: elk pedaal is gemarkeerd met de letters L (links) en R (rechts) om de te monteren kant aan te geven. Plaats ze langzaam en voorzichtig, zodat de schroefdraad van de crankarmen niet beschadigd raakt. Plaats tenslotte het voorwiel in de dropouts van de voorvork en draai de moeren vast.

Je zou geen probleem moeten hebben met de montage van de fiets, het is vrij eenvoudig. Maar als je niet zeker bent van de montage, raden we je aan om de fiets mee te nemen naar een nabijgelegen winkel/fietsmonteur, zodat een specialist de montage kan voltooien, en ervoor te zorgen dat je de fiets veilig kunt rijden en goed afgebouwd is voor een soepele rit.

Reviews Santafixie Raval Fixie Fiets - Raw 30mm 2S

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Omafietsen

Klanten die Santafixie Raval Fixie Fiets - Raw 30mm 2S kochten, kochten ook

Recent bekeken producten