Santafixie Raval Fixie Fiets - Desert 30mm

€ 569,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Santafixie Raval Fixie Fiets - Desert 30mm

Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Aluminium frame en voorvork Aluminium frame en voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen

Specificaties Santafixie Raval Fixie Fiets - Desert 30mm

 • Frame en voorvork: Aluminium 6061. Voorvork Ahead 1 1/8"
 • Crankset: 44 tanden en 165 mm.
 • Pedalen: BMX FK-platform.
 • Freewheel en tandwiel: Een kant 16T fixed gear, Andere kant 16T freewheel.
 • Naaf: Verzegeld met Flip/flop 16T.
 • Wielen: Santafixie. 30mm profiel
 • Banden: Chaoyang Mini Shark 700C*25C Anti-lekke.
 • Stuur: Riser, Bullhorn, Drop bar of Straight.
 • Stuurpen: aluminium 31,8 mm.
 • Remmen: Radius Caliper Dual Pivot (voor en achter remmen inclusief).
 • Zadel: Selle Italia Model X Green Superflow L3.
 • Zadel pen: 27,2 mm.
 • Bottom bracket: Verzegeld. 107mm.
 • Gewicht:9,5kg (52cm).
Download de montagehandleiding Download de montagehandleiding

INCLUSIEF: montagegereedschap en 10 ml Nzero vloeibaar kettingsmeermiddel.

Om de algehele kwaliteit te blijven verbeteren, kunnen componenten zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Omschrijving

De Santafixie Raval Fixie Fiets Desert 30mm is de ultieme fiets voor elke liefhebber van fixie fietsen. Dit unieke ontwerp is voorzien van een aluminium frame en vork van de hoogste kwaliteit, waardoor hij niet alleen lichtgewicht is, maar ook zeer duurzaam.

De fiets is voorzien van een 44-tands krukas en BMX FK-platformpedalen die zorgen voor een soepele en efficiënte rit. Met de flip/flop-naaf kun je gemakkelijk switchen tussen fixed gear en freewheel, afhankelijk van jouw voorkeur.

De Santafixie Raval Fixie Fiets Desert 30mm wordt gepresenteerd met stevige 30mm-wielen en Chaoyang Mini Shark 700C*25C Anti-lekke banden. Het stuur is verkrijgbaar in een riser, bullhorn, drop bar of straight ontwerp en de aluminium stuurpen verzekert stabiliteit tijdens het fietsen.

Bovendien wordt deze fiets geleverd met Radius Caliper Dual Pivot-remmen aan de voor- en achterkant, waardoor je altijd veilig op weg bent. Het zadel is gemaakt in samenwerking met Essax en de Adrenaline RMX zadelpen zorgen voor extra comfort en ondersteuning. Met een gewicht van slechts 9,5kg is dit een van de lichtste fixie-fietsen die je kunt vinden.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Montage

Deze fiets wordt geleverd in een goed beschermde doos en voor 80% gemonteerd. Het meest lastige is al gemonteerd vanuit de fabriek en de rest is vrij gemakkelijk te doen. Je moet het voorwiel, de pedalen, het zadel plaatsen en het stuur installeren.

Hieronder hebben wij een video waarin een van onze monteurs in een paar eenvoudige stappen uitlegt hoe je deze correct kan monteren. Als je niet zeker bent dat je de fiets goed kunt monteren, raden we aan de fiets naar een fietsenwinkel/werkplaats in jouw buurt te brengen zodat een specialist de fiets kan afmonteren.

Zie onze garantievoorwaarden

Reviews Santafixie Raval Fixie Fiets - Desert 30mm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Santafixie Raval Fixie Fiets - Desert 30mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten