• Leegverkoop

Santafixie Gobik Limited - K7 3.0 Fietsbroek

€ 89,99 € 89,99
2 Reviews
100% of 100

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Santafixie Gobik Limited - K7 3.0 Fietsbroek

 • Exclusief design
 • Te gebruiken: 17ºC bij 35ºC
 • Zitkussen K7.
 • Platte schouderriemen
 • Reflecterende stof verwerkt in de details
 • Verkrijgbaar in S, M, L en XL

Omschrijving

Onze veilige haven is natuurlijk de stad. We kunnen echter ook goed genieten van bergweggetjes of grindpaden. Want: In bikes we trust! Daarom presenteren wij: de Santafixie Gobik. Deze wielerbroek is onder toezicht van Gobik echt een product van topkwaliteit geworden. Het superGlossy materiaal is resistent en ademend. De schouderriemen zijn gemaakt van ultra-ademend weefsel en liggen plat op de schouders. De naden zijn gemaakt met Flatstock Flat-technologie, wat zorgt voor een uitstekende fixatie en comfort.

De zitkussen is ontwikkeld door de Italiaanse fabrikant Elastic Interface en is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid, met een dikte van 13 mm geschikt voor gebruik tot 7 uur.

Dit product is perfect te combineren met het Santafixie Gobik wielervest. Het elegante maar simpele design heeft ons SNTFX-logo als sleutelelement op de pijpen. We hebben ons motto "Inbikeswetrust" op de rug geplaatst, zodat iedereen kan zien dat je een echte Santafixer bent!

Maak de look compleet met het Santafixie Gobik wielervest, de jas en de Santafixie Gobik sokken.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie Gobik Limited - K7 3.0 Fietsbroek

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. olivier-t1

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  het is te stijlvol en ik voel me goed...

  het is te stijlvol en ik voel me er goed bij.

 2. n.labouret

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  BIB SHORTS VOLDOET AAN MIJN VERWACHTINGEN

Klanten die Santafixie Gobik Limited - K7 3.0 Fietsbroek kochten, kochten ook

Recent bekeken producten