Santafixie Gobik Chrome Sokken

€ 12,99 € 10,50

Bespaar 19% (-€ 2,49)

1 Review
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Santafixie Gobik Chrome Sokken

  • Exclusief design
  • Polyamide en Coolmax Thread
  • Te gebruiken: 20 ° C bij 38ºC
  • Lengte: 20 cm
  • Verkrijgbaar in S-M en L-XL

Omschrijving

We konden het natuurlijk niet laten jullie de mogelijkheid te geven de Santafixie Gobik look compleet te maken met onze enige echte Santafixie Gobik sokken! Het polyamide-microfiber in combinatie met de coolmax-technologie zorgen ervoor dat de sokken erg licht en ademend zijn. Door de lengte van 20cm hebben de sokken een perfecte pasvorm, waardoor ze superfijn zitten!

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Andere producten van Fietssokken

Klanten die Santafixie Gobik Chrome Sokken kochten, kochten ook

Recent bekeken producten