Santafixie Carbon 50mm Velg - 24H

€ 279,00 € 265,05

Bespaar 5% (-€ 13,95)

Slechts één exemplaar op voorraad!

2-4 Werkdagen
Geen verzendkosten

Kenmerken Santafixie Carbon 50mm Velg - 24H

Hoog profiel Hoog profiel
Lichtgewicht Lichtgewicht
Snel Snel
Duurzaam Duurzaam

Specificaties Santafixie Carbon 50mm Velg - 24H

  • Superlichte en resistente carbon velg
  • 12-622 (700c).
  • 100% koolstofvezel 3K.
  • 50 mm profiel
  • 24 gaten
  • Velgbreedte: binnen 18 mm - buiten 26 mm
  • Velg gewicht: 450 grs.
  • Velglint inbegrepen

Omschrijving

De Santafixie Carbon velg is gemaakt van 100% 3k carbon en heeft een 50mm velgprofiel. De velg is extreem licht voor zijn soort.

Deze velgen kunnen gebruikt worden met remmen die compatibel zijn met carbon wielen. Het gebruik van normale remblokjes op carbon velgen is uiterst gevaarlijk, tevens vervalt de garantie bij dergelijk gebruik. Deze velg gaat samen met normale draadbanden tot 130 PSI.

De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan erop zetten 23 tot 38 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

\n

Andere producten van Carbon wielen

Klanten die Santafixie Carbon 50mm Velg - 24H kochten, kochten ook

Klanten die Santafixie Carbon 50mm Velg - 24H kochten, kochten ook