Santafixie Born Fixie Fiets - Blackout

€ 475,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Ook verkrijgbaar in deze kleuren

Kenmerken Santafixie Born Fixie Fiets - Blackout

Chromoly frame en vork Chromoly frame en vork
Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel
Verschillende sturen om uit te kiezen Verschillende sturen om uit te kiezen

Specificaties Santafixie Born Fixie Fiets - Blackout

 • Frame en voorvork: 4130 Chromoly staal.
 • Crankset: 46 tanden en 165 mm.
 • Pedalen: VP Nylon Zwart (compatibel met straps).
 • Freewheel en tandwiel: Een kant 16T fixed gear, Andere kant 16T freewheel.
 • Naaf: Verzegeld met Flip/flop 16T.
 • Velgen: Santafixie. 30mm profiel.
 • Banden: Chaoyang Mini Shark 700C*28C Anti-lekke.
 • Handlebar (stuur): Riser of Drop bar.
 • Stuurpen: Ahead  1 1/8" / 31,8 mm.
 • Remmen: Radius Caliper Dual Pivot (voor en achter remmen inclusief).
 • Zadel: Essax Maigmo Evo.
 • Zadel pen: 27,2 mm.
 • Bottom bracket: Verzegeld. 68/107mm.
 • Ketting: KMC
 • Gewight: 9,5Kg (Maat 52).

Omschrijving

Omdat we de steden willen blijven vullen met fixies en omdat we inmiddels flink wat ervaring hebben opgedaan met de Santafixie Raval, hebben we besloten ons tweede fixie model te herontwerpen; de Santafixie Born. Deze fixie is geïnspireerd door de wijk El Born in Barcelona. Deze wijk biedt ons een hoop historie en design, gecombineerd met moderne architectuur en het gezellige buitenleven.

De Born stadsfiets is een elegante fixie / Single Speed welke de esthetiek van een klassieke racefiets combineert met de lichtheid en weerstand van een modern frame. Het frame is gemaakt van Chromoly 4130 staal.

Bij de restyling van de Santafixie Born hebben we de originele geometrie behouden. Deze is echter wel aangepast voor gebruik in de stad, met een hoge pedaalas en een kortere bovenbuis. Hierdoor kom je meer rechtop te zitten. Daarbij hebben we de wielpassage uitgebreid. De Santafixie Born Urban is verkrijgbaar in drie kleuren. De tracklocross versie is verkrijgbaar in één kleur.

Bij de Urban versie hebben we het perfecte evenwicht weten te vinden tussen de elegantie en harmonie van een klassiek frame met de moderne feel van hedendaags geproduceerde fietscomponenten. Deze versie is verkrijgbaar in Blackout, Red Garnet en Racing Green.

Alle modellen zijn verkrijgbaar in de maten 52, 55 en 58 en komen standaard met een 44t aandrijving en een 16t tandwiel; perfect voor elke situatie!

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie Born Fixie Fiets - Blackout

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fixie fietsen

Klanten die Santafixie Born Fixie Fiets - Blackout kochten, kochten ook

Recent bekeken producten