Santafixie Asphalt Stuurlint - Honey Brown

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Santafixie Asphalt Stuurlint - Honey Brown

  • Materiaal: Faux leather.
  • Elastisch materiaal maakt het gemakkelijk om het stuur te wikkelen.
  • Zeer goed bestand tegen slijtage, zon en regen.
  • Elegant
  • Voor track, race- of bullhorn sturen.
  • De tape wordt geleverd met 2 stuurpluggen en 2 plakbanden om het stevig op jouw stuur te bevestigen.

Omschrijving

Het Santafixie Asphalt stuurlint is gemaakt van een leerachtig materiaal, waardoor het zeer slijtvast is. Het is ontworpen voor stads- en wegfietsen, waarbij het oppervlak van het terrein geen speciale demping nodig heeft. Het is comfortabel, stevig, duurzaam, lichtgewicht en eenvoudig te plaatsen.

Bij alle modellen en kleuren worden de stuurdoppen en plakband meegeleverd voor een stuurlint dat perfect past.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie Asphalt Stuurlint - Honey Brown

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurlinten

Klanten die Santafixie Asphalt Stuurlint - Honey Brown kochten, kochten ook

Recent bekeken producten