Santafixie Achternaaf 32 Gaats - Zilver

48-72hrs

Specificaties Santafixie Achternaaf 32 Gaats - Zilver

  • Afgedichte lagers.
  • 32 gaten.
  • O.L.D. afstand: 120 mm.
  • Flip-Flop-type: hiermee kunt u tegelijkertijd een fixed tandwiel en een vrije tandwiel monteren en/of fixed/fixed en/of vrij/vrij.
  • Ontwerp met hoge flens.

Omschrijving

De Santafixie achternaaf met 32 ​​gaten in zilver is voorzien van afgedichte lagers die zorgen voor een zeer goede rolkwaliteit zodat je met vertrouwen en snelheid door elke straat in je stad kunt rijden. Het is het perfecte onderdeel om je fixiefiets uniek te maken tussen alle andere. Het is gemaakt met een sterke en resistente aluminium behuizing die alle componenten waaruit de hub bestaat perfect beschermt.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie Achternaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die Santafixie Achternaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten