Santafixie 30mm Achterwiel - Wit

€ 79,95
2 Reviews
100% of 100
5-6 Werkdagen

Specificaties Santafixie 30mm Achterwiel - Wit

 • Santafixie aluminium achterwiel.
 • 30mm profiel velg.
 • Afgedichte Flip-Flop naaf (Fixed Gear / Single Speed).
 • Maat: 13C-622 (700C).
 • Roestvrije spaken.
 • Wielen met remspoor.
 • Tandwiel niet inbegrepen.
 • Spaken: 32
 • Schacht breedte: 120mm
 • Interne breedte: 13mm
 • Totale gewicht: 1300g
 • Compatibele banden: 700C x 23-28

Omschrijving

De Santafixie 30mm Achterwiel is een hoogwaardig aluminium achterwiel dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame optie voor hun fixed gear of single speed fiets. De 30mm profielvelg biedt een uitstekende balans tussen snelheid en grip, waardoor je gemakkelijk kunt manoeuvreren op elk terrein.

De afgedichte Flip-Flop naaf van dit achterwiel is perfect voor fietsers die snel willen schakelen tussen fixed gear en single speed modes. Het is een zeer flexibele keuze die geschikt is voor zowel stadse als sportieve fietsers.

Met de Santafixie 30mm Achterwiel ben je verzekerd van een betrouwbare en duurzame prestatie. De roestvrije spaken en de wielen met remspoor maken dit wiel tot een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een wiel dat lang meegaat en tegen een stootje kan. Let op: het tandwiel is niet inbegrepen bij dit achterwiel.

Naast de betrouwbaarheid en duurzaamheid, ziet de Santafixie 30mm Achterwiel er ook nog eens geweldig uit. De witte kleurstelling is opvallend en zorgt ervoor dat je fiets er super stijlvol uit ziet. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar, duurzaam en stijlvol achterwiel, dan is de Santafixie 30mm Achterwiel zeker een uitstekende keuze.

Je hebt een 48mm binnenband nodig. En je moet een velglint tussen de veld en de binnenband monteren om lekke banden te voorkomen en te verminderen.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie 30mm Achterwiel - Wit

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Klanten die Santafixie 30mm Achterwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten