SantaFixie Sweatshirt - Grijs

€ 29,95 € 19,99

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties SantaFixie Sweatshirt - Grijs

  • Materiaal: 50% katoen. 50% polyester.
  • Ink rongeant: Bleken van stof kleur.
  • Verkrijgbaar in de maten: S, M en L.
  • Kleur: Zwart

Omschrijving

Hemos creado una nueva línea de ropa con tejidos de primera calidad y técnicas innovadoras de estampación.
La técnica de la tinta rongeant permite decolorar el tinte de teñido de la prenda permitiendo estampar colores claros sobre oscuros. Estas tintas decolorantes evitan capas gruesas de tinta, aportan un tacto suave al tegido y un aspecto desgastado.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

\n

Andere producten van Sweatshirts

Klanten die SantaFixie Sweatshirt - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten