San Marco Rolls Woven Zadel - Zwart

€ 94,95 € 85,46

Bespaar 10% (-€ 9,49)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties San Marco Rolls Woven Zadel - Zwart

  • Rail: Zilveren kleur / koolstofstaal.
  • Bekleding: Geweven microfeel.
  • Coating: BioFoam.
  • Maten: 282 x 143mm.
  • Gewicht: 382 gr.

Omschrijving

Na het succes van de jaren tachtig is dit een van de meest bekende en meest geliefde race zadels.
De charme van het verleden is verwerkt in dit model dat excelleert in comfort en de prestaties, en met een vorm die alle fietsers aanspreekt vanwege zijn aanpassingsvermogen.De afwerking is uniek, zoals de zilveren afwerking en het achterplaatje met de naam van het zadel.

Microfeel: Ademend en duurzame hoes. Het is lichter dan je normale zadel materialen an blijft beter in vorm. Anti-slip effect voor uitstekende grip terwijl je zit. Biologisch afbreekbaar materiaal.

Over Selle San Marco

Het beroemdste zadel van Italië, Selle San Marco, maakt al sinds 1935 producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf staat bekend om zijn grote aandacht voor details en vakmanschap, waardoor het zich onderscheidt van de Italiaanse bedrijven die veel moeite doen om het beste product te maken.

De zadels die ze bij Selle San Marco maken zijn synoniem met succes en expertise. Ze definiëren perfect wat "made in Italy" betekent. Zij maken iconische zadels in de wielerwereld, zoals de modellen Regal, Rolls, Concor of Supercorsa. Allemaal gebruikt door professionele fietsers en mensen die hun fiets dagelijks gebruiken.

Reviews San Marco Rolls Woven Zadel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die San Marco Rolls Woven Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten