San Marco Rolls Titanium Zwart fiets Zadel

€ 139,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties San Marco Rolls Titanium Zwart fiets Zadel

  • Rail: Titanium.
  • Bekleding: Leer.
  • Coating: BioFoam.
  • Maten: 282 x 143mm.
  • Gewicht: 309 gr.

Omschrijving

Na het succes van de jaren tachtig is dit een van de meest bekende en meest geliefde race zadels.
De charme van het verleden is verwerkt in dit model dat excelleert in comfort en de prestaties, en met een vorm die alle fietsers aanspreekt vanwege zijn aanpassingsvermogen.
De afwerking is uniek, zoals de zilveren afwerking en het achterplaatje met de naam van het zadel.
De Titanium versie valt op door de rail die gemaakt is van titanox, een materiaal met een grote weertsand en een licht gewicht.

Over Selle San Marco

Het merk Selle San Marco is trots op haar jarenlange geschiedenis. De oprichter, Luigi Girardi, heeft in Rossano Veneto een bedrijfsmodel opgezet dat bewonderd mag worden. Vandaag de dag hebben zijn kleinkinderen, Luigi met zijn broers Luca, Giovanni en Antonella, zijn dynamiek samen met het management van Sella San Marco overgenomen. Ze leiden Selle San Marco met de hulp van hun enthousiaste ouders Antonio en Guiseppina, die dagelijks bij het bedrijf betrokken zijn. 'Binnenkort zijn we 70 jaar in bedrijf, zeventig jaar van uitbreiding en constante groei van de productie en dat allemaal in Italië, ' zegt Luigi Girardi. 'We ontwerpen en fabriceren fantastische zadels zoals de Regal, Rolls, Concor en Era, die gebruikt worden door de de beste fietsers van de wereld. Elk jaar voegen we nieuwe patenten en oplossingen aan onze collectie toe, zadels ontworpen om aan de wensen van elk type fietser te voldoen.'

\n

Andere producten van Zadels

Klanten die San Marco Rolls Titanium Zwart fiets Zadel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten