San Marco Regale Racing Team Zadel

€ 143,50

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties San Marco Regale Racing Team Zadel

  • Rail: zilver kleur / Xsilite.
  • Schaal: versterkt met carbon.
  • Cover: Geweven microfeel.
  • Coating: BioFoam.
  • Maten: 278 x 138 mm.
  • Gewicht: 195 gr.

Omschrijving

De Regale Racing Narrow Zadel van San Marco is geschikt voor de wielrenner die op zoek is naar optimale prestaties en comfort.

Xsilite: Het is een materiaal met een hoog-percentage silicone met titanium en carbon deeltjes. Lichtgewicht en sterk, het is bestand tegen alle soorten van weersomstandigheden. Door het proces van het werken met stealth technologie zorgt het voor een betere weerstand tegen vermoeidheidsverschijnselen.

Microfeel: Ademend en duurzame hoes. Het is lichter dan je normale zadel materialen an blijft beter in vorm. Anti-slip effect voor uitstekende grip terwijl je zit. Biologisch afbreekbaar materiaal.

Over Selle San Marco

Het merk Selle San Marco is trots op haar jarenlange geschiedenis. De oprichter, Luigi Girardi, heeft in Rossano Veneto een bedrijfsmodel opgezet dat bewonderd mag worden. Vandaag de dag hebben zijn kleinkinderen, Luigi met zijn broers Luca, Giovanni en Antonella, zijn dynamiek samen met het management van Sella San Marco overgenomen. Ze leiden Selle San Marco met de hulp van hun enthousiaste ouders Antonio en Guiseppina, die dagelijks bij het bedrijf betrokken zijn. 'Binnenkort zijn we 70 jaar in bedrijf, zeventig jaar van uitbreiding en constante groei van de productie en dat allemaal in Italië, ' zegt Luigi Girardi. 'We ontwerpen en fabriceren fantastische zadels zoals de Regal, Rolls, Concor en Era, die gebruikt worden door de de beste fietsers van de wereld. Elk jaar voegen we nieuwe patenten en oplossingen aan onze collectie toe, zadels ontworpen om aan de wensen van elk type fietser te voldoen.'

\n

Andere producten van Zadels

Klanten die San Marco Regale Racing Team Zadel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten