San Marco Regal Bruin

€ 84,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties San Marco Regal Bruin

  • Rail: Cooper kleur / koolstofstaal.
  • Bekleding: Leer (zeem).
  • Coating: BioFoam.
  • Maten: 260 x 140mm.
  • Gewicht: 380 gr.

Omschrijving

Een van de musthaves van de Vintage collectie, waartoe de zadels behoren die geschiedenis hebben geschreven voor het merk. Deze zadel modellen bieden nog steeds hoge prestaties en zijn een stijl icoon voor de liefhebbers van de klassiekers.
Geboren aan het eind van de jaren ´70 is dit zadel al meer dan 20 jaar actief in de pro race scene. De beste kampioenen hebben gekozen voor zijn comfort en style. En hij behoort nu tot de Vintage lijn!

Voor de Vintage collectie wordt alleen gekozen voor leer van rund, dat is verwerkt en geverfd met natuurlijke producten. Het mooie van dit leer is dat het een mooie oude look krijgt door het gebruik, ook in deze zeem variant met haar unieke zachtheid en elegantie.

Over Selle San Marco

Het merk Selle San Marco is trots op haar jarenlange geschiedenis. De oprichter, Luigi Girardi, heeft in Rossano Veneto een bedrijfsmodel opgezet dat bewonderd mag worden. Vandaag de dag hebben zijn kleinkinderen, Luigi met zijn broers Luca, Giovanni en Antonella, zijn dynamiek samen met het management van Sella San Marco overgenomen. Ze leiden Selle San Marco met de hulp van hun enthousiaste ouders Antonio en Guiseppina, die dagelijks bij het bedrijf betrokken zijn. 'Binnenkort zijn we 70 jaar in bedrijf, zeventig jaar van uitbreiding en constante groei van de productie en dat allemaal in Italië, ' zegt Luigi Girardi. 'We ontwerpen en fabriceren fantastische zadels zoals de Regal, Rolls, Concor en Era, die gebruikt worden door de de beste fietsers van de wereld. Elk jaar voegen we nieuwe patenten en oplossingen aan onze collectie toe, zadels ontworpen om aan de wensen van elk type fietser te voldoen.'

\n

Andere producten van Zadels

Klanten die San Marco Regal Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten