San Marco Ponza Arrowhead Zadel - Zwart

€ 73,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

Specificaties San Marco Ponza Arrowhead Zadel - Zwart

  • Rail: Titanox.
  • Coating: Microfeel.
  • Maten: 273mm x 129mm.
  • Gewicht: 214gr.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Ponza Power is ontworpen naar één van werelds bekendste zadels, de San Marco Era.

Gebruik makend van nieuwe materialen en technische oplossingen zorgen dat de Ponza lichter en comfortabeler is dan zijn voorganger.

De Ponza Power Arrowhead bevat een duurzame microfeel cover met Biofoam padding.

Dit zadel behoudt zijn vorm en is minder vatbaar voor vervormingen na jarenlang gebruik. De Arrowhead heeft een center channel om ongewenste druk te verlichten.

Over Selle San Marco

Het merk Selle San Marco is trots op haar jarenlange geschiedenis. De oprichter, Luigi Girardi, heeft in Rossano Veneto een bedrijfsmodel opgezet dat bewonderd mag worden. Vandaag de dag hebben zijn kleinkinderen, Luigi met zijn broers Luca, Giovanni en Antonella, zijn dynamiek samen met het management van Sella San Marco overgenomen. Ze leiden Selle San Marco met de hulp van hun enthousiaste ouders Antonio en Guiseppina, die dagelijks bij het bedrijf betrokken zijn. 'Binnenkort zijn we 70 jaar in bedrijf, zeventig jaar van uitbreiding en constante groei van de productie en dat allemaal in Italië, ' zegt Luigi Girardi. 'We ontwerpen en fabriceren fantastische zadels zoals de Regal, Rolls, Concor en Era, die gebruikt worden door de de beste fietsers van de wereld. Elk jaar voegen we nieuwe patenten en oplossingen aan onze collectie toe, zadels ontworpen om aan de wensen van elk type fietser te voldoen.'

\n

Andere producten van Zadels

Klanten die San Marco Ponza Arrowhead Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten