San Marco Concor Supercorsa WCS

€ 104,00 € 99,95

Bespaar 4% (-€ 4,05)

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties San Marco Concor Supercorsa WCS

  • Rail: Zilver kleur / koolstofstaal.
  • Bekleding: Leer (zeem).
  • Coating: BioFoam.
  • Maten: 260 x 140mm.
  • Gewicht: 300 gr.

Omschrijving

Een van de musthaves van de Vintage collectie, waartoe de zadels behoren die geschiedenis hebben geschreven voor het merk. Deze zadel modellen bieden nog steeds hoge prestaties en zijn een stijl icoon voor de liefhebbers van de klassiekers.
Dit is de originele Concor die een revolutie teweeg bracht in wielrennen. In 1989 was het ontwerp van het zadel een geheel nieuw concept en werd het al snel een icoon vanwege zijn design en lichtheid.
San Marco gaat altijd zorgvuldig om met de behoeften van elk soort fietser. Dit is een van de reden van de introductie van de CONCOR SC X, gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar producten gerealiseerd met alternatief materiaal. San Marco biedt dit eco-vriendelijke zadel als een goed alternatief voor leer. Een innovatief product, dat de Vintage collectie verrijkt.

Over Selle San Marco

Het merk Selle San Marco is trots op haar jarenlange geschiedenis. De oprichter, Luigi Girardi, heeft in Rossano Veneto een bedrijfsmodel opgezet dat bewonderd mag worden. Vandaag de dag hebben zijn kleinkinderen, Luigi met zijn broers Luca, Giovanni en Antonella, zijn dynamiek samen met het management van Sella San Marco overgenomen. Ze leiden Selle San Marco met de hulp van hun enthousiaste ouders Antonio en Guiseppina, die dagelijks bij het bedrijf betrokken zijn. 'Binnenkort zijn we 70 jaar in bedrijf, zeventig jaar van uitbreiding en constante groei van de productie en dat allemaal in Italië, ' zegt Luigi Girardi. 'We ontwerpen en fabriceren fantastische zadels zoals de Regal, Rolls, Concor en Era, die gebruikt worden door de de beste fietsers van de wereld. Elk jaar voegen we nieuwe patenten en oplossingen aan onze collectie toe, zadels ontworpen om aan de wensen van elk type fietser te voldoen.'

\n

Andere producten van Zadels

Klanten die San Marco Concor Supercorsa WCS kochten, kochten ook

Recent bekeken producten