Herschel Classic Mid-Volume Rugzak - Navy

€ 49,99 € 39,99

Bespaar 20% (-€ 10,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Herschel Classic Mid-Volume Rugzak - Navy

  • Kenmerkende gestreepte stof liner.
  • Externe zak.
  • Voorgevormde schouderbanden.
  • Versterkte bodem.
  • Afmetingen 16.5"(H) x 11"(W) x 4.75"(D), 18L.

Omschrijving

De Herschel Classic Mid-Volume Rugzak in Navy is een stijlvolle en praktische rugzak voor fietsers. De rugzak heeft een kenmerkende gestreepte stof liner die zorgt voor een unieke uitstraling. Daarnaast heeft de rugzak een externe zak waar je gemakkelijk je fietsaccessoires in kunt opbergen.

De voorgevormde schouderbanden zorgen voor een comfortabele pasvorm en de versterkte bodem zorgt ervoor dat de rugzak stevig blijft staan. Met afmetingen van 16.5"(H) x 11"(W) x 4.75"(D) en een inhoud van 18L biedt de rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het fietsen.

De Herschel Classic Mid-Volume Rugzak in Navy is een must-have voor elke fietser die op zoek is naar een praktische en stijlvolle rugzak. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en comfort tijdens het fietsen!

Over Herschel Supply Co.

In het begin van 1900 maakte Peter Alexander Cormack, een vatenmaker van beroep, en zijn vrouw Annie de reis van Wick, Schotland, naar Canada. Het echtpaar vestigde zich in het kleine stadje van Herschel, waarvan de bevolking vandaag de dag wordt gerekend op 30 bewoners.

In 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack, werd Herschel Supply Co genoemd naar. de naam van de stad waar drie generaties van de familie opgegroeid. Gevestigd in Vancouver, Canada, is Herschel Supply Co. een uitgebreid ontwerp gedreven merk van accessoires die hoogwaardige producten met een fijn oog voor detail produceert.

Gedreven om de reiziger met de perfecte dagelijkse tassen en accessoires te voorzien, is de Classic Collection van Herschel Supply zorgvuldig ontworpen vanaf de basis tot aan de details die helpen bij de dagelijkse ritten. Met tijdloze silhouetten geïnspireerd door de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op maar biedt het tegelijkertijd moderne functionaliteit. De Vans Classic Collection blijft tijdloos design herdefiniëren met behoud van een goed oog voor detail.

Reviews Herschel Classic Mid-Volume Rugzak - Navy

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Rugzakken

Klanten die Herschel Classic Mid-Volume Rugzak - Navy kochten, kochten ook

Recent bekeken producten