Herschel Classic Mid-Volume Rugzak - Navy

€ 49,99 € 42,49

Bespaar 15% (-€ 7,50)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Herschel Classic Mid-Volume Rugzak - Navy

  • Kenmerkende gestreepte stof liner.
  • Externe zak.
  • Voorgevormde schouderbanden.
  • Versterkte bodem.
  • Afmetingen 16.5"(H) x 11"(W) x 4.75"(D), 18L.

Omschrijving

De Classic Mid Volume rugzak van Herschel heeft een elegant en tijdloos ontwerp met een minimalistische en strakke lijn. Zijn kleine formaat met een inhoud van 18 liter is ideaal om jouw spullen van dag tot dag bij je te houden. Het wordt geleverd met een hoofdvak dat opent en sluit met een rits en een buitenzak die gemakkelijk toegankelijk is voor het opbergen van kleinere voorwerpen.

Over Herschel Supply Co.

In het begin van 1900 maakte Peter Alexander Cormack, een vatenmaker van beroep, en zijn vrouw Annie de reis van Wick, Schotland, naar Canada. Het echtpaar vestigde zich in het kleine stadje van Herschel, waarvan de bevolking vandaag de dag wordt gerekend op 30 bewoners.

In 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack, werd Herschel Supply Co genoemd naar. de naam van de stad waar drie generaties van de familie opgegroeid. Gevestigd in Vancouver, Canada, is Herschel Supply Co. een uitgebreid ontwerp gedreven merk van accessoires die hoogwaardige producten met een fijn oog voor detail produceert.

Gedreven om de reiziger met de perfecte dagelijkse tassen en accessoires te voorzien, is de Classic Collection van Herschel Supply zorgvuldig ontworpen vanaf de basis tot aan de details die helpen bij de dagelijkse ritten. Met tijdloze silhouetten geïnspireerd door de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op maar biedt het tegelijkertijd moderne functionaliteit. De Vans Classic Collection blijft tijdloos design herdefiniëren met behoud van een goed oog voor detail.

Andere producten van Rugzakken

Klanten die Herschel Classic Mid-Volume Rugzak - Navy kochten, kochten ook

Klanten die Herschel Classic Mid-Volume Rugzak - Navy kochten, kochten ook