Brooks Islington Zwarte Rugzak

€ 330,00 € 279,00

Bespaar 15% (-€ 51,00)

3-5 Werkdagen
Geen verzendkosten

Specificaties Brooks Islington Zwarte Rugzak

  • Waterdicht materiaal: katoenen stof met leren details.
  • Afmetingen: breedte 38 cm x hoogte 44-62 cm x diepte 14 cm.
  • Volume: van 23 tot 33 liter.
  • Gemaakt in Italië.
  • Gewicht: 1.600 gram.

Omschrijving

De Islington Backpack is een van Brooks 'sterkste en sterkste rugzakken. Hij biedt innovatieve schouderbanden, die gemakkelijk kunnen worden aangepast om de tas te stabiliseren tijdens het fietsen of wandelen. U kunt dit doen door een van de twee riemen diagonaal over de borst te kruisen, of door een van de riemen lateraal rond de taille vast te zetten.

Over Brooks

De geschiedenis van het befaamde Britse zadelmerk Brooks start al in 1865: een jongeman van slechts 19 jaar oud zou ´één van die nieuwbakken fietsen´ gekocht hebben die was uitgerust met een houten zadel dat erg pijnlijk was. Toevallig maakte zijn vader leren zadels voor paarden. Dus begon de jongen, beter bekend als John Boultbee Brooks, in zijn vader´s werkplaats een comfortabel zadel van leer te ontwerpen, wat buigzamer als duurzamer was dan zijn houten voorganger. Enkele maanden later was Brooks een feit en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Brooks ervaring in het maken van zadels gaat nog steeds terug naar het begin en is ongeëvenaard door geen enkel ander merk in de wereld. Ook tegenwoordig worden de zadels namelijk gemaakt met hetzelfde uitgangspunt als waarmee gestart werd; kwaliteit staat voorop, zowel in materiaal als in fabricatie. De leren zadels zijn naast enorm comfortabel ook een lust voor het oog.

Andere producten van Rugzakken

Klanten die Brooks Islington Zwarte Rugzak kochten, kochten ook

Klanten die Brooks Islington Zwarte Rugzak kochten, kochten ook