Rubena 650C 47mm Presta Binnenband

48-72hrs

Specificaties Rubena 650C 47mm Presta Binnenband

  • Ventiel lengte: 47mm.
  • Kleur: Zwart.
  • High resistance.
  • Maten: 650C.

Omschrijving

De Rubena 650C 47mm Presta Binnenband is een hoogwaardige binnenband die speciaal is ontworpen voor fietsen met een wielmaat van 650C. De binnenband heeft een ventiel lengte van 47mm en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Deze binnenband is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een hoge weerstand tegen lekken en scheuren. Hierdoor kunt u met een gerust hart lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lekke banden.

De Rubena 650C 47mm Presta Binnenband is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame binnenband. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties is deze binnenband een must-have voor elke fietser die graag lange afstanden aflegt.

Over Rubena

Rubena is een vooraanstaand merk in de fietswereld, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Tsjechië in 1907. Met meer dan een eeuw ervaring in de branche heeft Rubena zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van fietsbanden.

Rubena, gevestigd in Kroměříž, Tsjechië, is gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan fietsbanden, van hoogwaardige wegbanden tot duurzame bergbanden. Hun toewijding aan kwaliteit, technologie en innovatie heeft het merk in staat gesteld producten aan te bieden die uitstekende grip, duurzaamheid en prestaties bieden op elk type terrein en weersomstandigheden.

Naast banden werkt Rubena ook aan andere fietsonderdelen en -accessoires, zoals binnenbanden en lekbestendige gordels, waarmee ze hun aanbod completeren om aan de behoeften van de meest veeleisende fietsers te voldoen.

Samengevat, Rubena is een merk met een lange traditie in de wielersport, dat zich blijft onderscheiden door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij de productie van banden en onderdelen voor fietsen, waardoor fietsers het vertrouwen krijgen om ten volle van elk pedaal te genieten.

Reviews Rubena 650C 47mm Presta Binnenband

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Binnenbanden

Klanten die Rubena 650C 47mm Presta Binnenband kochten, kochten ook

Recent bekeken producten