Rotor Spider + Bottom Bracket 30mm - Zwart

€ 119,90 € 99,99

Bespaar 17% (-€ 19,91)

48-72hrs

Specificaties Rotor Spider + Bottom Bracket 30mm - Zwart

  • Compatibiliteit met trapas: Aldhu, BSA, ITA, Vegast
  • BDC: Nee
  • Asmaat: 30 mm
  • Materiaal: 7075 aluminium

Omschrijving

De Rotor Track Axle + Spider 30 mm is 30 mm as maken het crankstel stijver en lichter. Een lage Qfactor van 140 mm zorgt voor een perfecte positie in de fiets voor Track en Fixed gebruikers.

Over Rotor

Roter Component Technologies was opgericht in de school van vliegtuigbouw in Madrid in 1995. De oprichters besloten een bedrijf op te richten om de productontwikkeling te voltooien. De eerste versie van het ROTOR systeem was beschikbaar 1998, geproduceerd door de Spaanse producent van high end onderdelen.

In 2001 introduceerde zij de RCK, zodat alle fietsers konden profiteren uit de voordelen die het ROTOR syteem met zich mee bracht bij het gebruik van een traditioneel fietsframe. In 2015 maakte het bedrijf een grootte stap door ovaalvormige kettingbladen te introduceren.

Het doel van het bedrijf is het bieden van oplossingen voor fietsers en het verbeteren van de prestatie van fietsen met behulp van high-tech technologie. De fietsers ondervinden problemen en bieden daarvoor innovatieve oplossingen. Dit is herhaaldelijk gedemonstreed met technologiën zoals ALMA (Appropiate Lightweight Material Aplication) en de CCC (Closed Clamp Concept) technologie.

Professionele fietsers, wereld kampioenen, fiets teams van de UCI en fiets enthousiastelingen gebruiken de ROTOR producten voor wedstrijden en trainingen. De evolutie van de producten komt uit de informatie verstrekt door fietsers zelf.

Reviews Rotor Spider + Bottom Bracket 30mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Trapassen

Klanten die Rotor Spider + Bottom Bracket 30mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten