Rotor NoQ Aero Kettingblad 50t 110BCD

€ 119,95 € 84,95

Bespaar 29% (-€ 35,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Rotor NoQ Aero Kettingblad 50t 110BCD

  • 100% CnC, Aluminium 7075 T6.
  • Geschikt voor alle 10 en 11 speed drivetrains.
  • 50 tanden.
  • BCD: 110mm.
  • Zwart geanodiseerd.
  • Gewicht: 145 gr.

Omschrijving

De Rotor oQ Aero Kettingblad 50t 110BCD is een hoogwaardig product dat is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame kettingblad. Het is gemaakt van 100% CnC, Aluminium 7075 T6, wat betekent dat het bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. Dit kettingblad is geschikt voor alle 10 en 11 speed drivetrains, waardoor het een veelzijdige keuze is voor fietsers van alle niveaus.

Met 50 tanden en een BCD van 110mm, biedt de Rotor oQ Aero Kettingblad 50t 110BCD een uitstekende krachtoverbrenging en een soepele werking. Het is zwart geanodiseerd, wat niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook beschermt tegen corrosie en andere vormen van schade. Het gewicht van 145 gr maakt het een lichtgewicht optie voor fietsers die op zoek zijn naar een efficiënte en snelle rit.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig kettingblad dat betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties biedt, dan is de Rotor oQ Aero Kettingblad 50t 110BCD een uitstekende keuze. Het is een product dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van fietsers van alle niveaus en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bestel het vandaag nog en ervaar de voordelen van dit hoogwaardige kettingblad!

Over Rotor

Roter Component Technologies was opgericht in de school van vliegtuigbouw in Madrid in 1995. De oprichters besloten een bedrijf op te richten om de productontwikkeling te voltooien. De eerste versie van het ROTOR systeem was beschikbaar 1998, geproduceerd door de Spaanse producent van high end onderdelen.

In 2001 introduceerde zij de RCK, zodat alle fietsers konden profiteren uit de voordelen die het ROTOR syteem met zich mee bracht bij het gebruik van een traditioneel fietsframe. In 2015 maakte het bedrijf een grootte stap door ovaalvormige kettingbladen te introduceren.

Het doel van het bedrijf is het bieden van oplossingen voor fietsers en het verbeteren van de prestatie van fietsen met behulp van high-tech technologie. De fietsers ondervinden problemen en bieden daarvoor innovatieve oplossingen. Dit is herhaaldelijk gedemonstreed met technologiën zoals ALMA (Appropiate Lightweight Material Aplication) en de CCC (Closed Clamp Concept) technologie.

Professionele fietsers, wereld kampioenen, fiets teams van de UCI en fiets enthousiastelingen gebruiken de ROTOR producten voor wedstrijden en trainingen. De evolutie van de producten komt uit de informatie verstrekt door fietsers zelf.

Reviews Rotor NoQ Aero Kettingblad 50t 110BCD

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Kettingbladen

Klanten die Rotor NoQ Aero Kettingblad 50t 110BCD kochten, kochten ook

Recent bekeken producten