Rotor ALDHU Cranks 175mm

€ 249,99
11-12 Werkdagen
Geen verzendkosten

Specificaties Rotor ALDHU Cranks 175mm

  • Technology: OCP Mount: monteer het kettingblad naar jou specifieke fietsstijl, Trinity Drilling System: gaten langs de as van de crank voor een lichtere crank, Twin Leg: meest-gebalanceerde cranks
  • Crank materiaal: 100% machined CNC, Al 7055.
  • Q-Factor: 148 mm / 153 mm depending on axle choice, rim or disc.
  • Kettinglijn: 43.5 mm / 46 mm depending on axle choice, rim or disc.
  • Crank lengte: 175mm.
  • Compatibility: With BSA, ITA, BB86, BB90, BB94, BB30, BB386, Press Fit 30 BB shells and BBRight frames.

Omschrijving

ALDHU gaf Rotor zijn eerste overwinning in de Tour de France: Carlos Sastre won de legendarische etappe van Alpe d'Huez, vandaar de naam van de meest geavanceerde cranks. In navolging van zijn voorbeeld wil Rotor dat jij ook jouw meest ambitieuze wielerdoelen kunt bereiken.

Over Rotor

Roter Component Technologies was opgericht in de school van vliegtuigbouw in Madrid in 1995. De oprichters besloten een bedrijf op te richten om de productontwikkeling te voltooien. De eerste versie van het ROTOR systeem was beschikbaar 1998, geproduceerd door de Spaanse producent van high end onderdelen.

In 2001 introduceerde zij de RCK, zodat alle fietsers konden profiteren uit de voordelen die het ROTOR syteem met zich mee bracht bij het gebruik van een traditioneel fietsframe. In 2015 maakte het bedrijf een grootte stap door ovaalvormige kettingbladen te introduceren.

Het doel van het bedrijf is het bieden van oplossingen voor fietsers en het verbeteren van de prestatie van fietsen met behulp van high-tech technologie. De fietsers ondervinden problemen en bieden daarvoor innovatieve oplossingen. Dit is herhaaldelijk gedemonstreed met technologiën zoals ALMA (Appropiate Lightweight Material Aplication) en de CCC (Closed Clamp Concept) technologie.

Professionele fietsers, wereld kampioenen, fiets teams van de UCI en fiets enthousiastelingen gebruiken de ROTOR producten voor wedstrijden en trainingen. De evolutie van de producten komt uit de informatie verstrekt door fietsers zelf.

Andere producten van Crankarmen

Klanten die Rotor ALDHU Cranks 175mm kochten, kochten ook

Klanten die Rotor ALDHU Cranks 175mm kochten, kochten ook