Rotor 3D+ 110 BCD Crank 165mm

€ 399,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Rotor 3D+ 110 BCD Crank 165mm

  • Gewicht: 475gr.
  • Bewerking 100%.
  • BCD: 110.
  • Lengte: 165mm
  • Spindle: 30mm aluminum.
  • Q-Factor: 148mm.
  • Bottom Bracket & Chainrings niet inbegrepen.
  • Trinity drilling system hollow construction.
  • 100% compatibel met: BSA, ITA, BB86, BB30, BB30 PF, BBRight en BB386 Evo.

Omschrijving

ROTOR Bike Components heeft de BB30 & BBright ontworpen voor hun 3D cranks, om 100% compatibel te zijn met alle kaders met schroefdraad van het type BB30 ou Classic BSA (gebruik makend van de ROTOR "BSA30" cups).

ROTOR 3D + crank : een lichtgewicht, rasechte performance aluminium crank: 476 g 170/130 BCD (zonder BB en chainrings) . 3D + cranks hebben een verbeterde versie van de eigen "Trinity Drilling System " technologie. Door het grotere as-crank contactgebied van een BB30 crank, zijn alle drie de gaten geboord vanuit de as van de crank arm, waardoor verdere optimalisatie van wanddiktes, en dus verbetering van zowel het gewicht en de gewicht - stijfheid verhouding van de crank mogelijk zijn. Gecertificeerd volgens de EN 14781 norm . Aluminium as ( 30 mm diameter). Hoge precisie lager met pre-load verstelbaarheid door middel van een compressiering met borgmoer.

Over Rotor

Roter Component Technologies was opgericht in de school van vliegtuigbouw in Madrid in 1995. De oprichters besloten een bedrijf op te richten om de productontwikkeling te voltooien. De eerste versie van het ROTOR systeem was beschikbaar 1998, geproduceerd door de Spaanse producent van high end onderdelen.

In 2001 introduceerde zij de RCK, zodat alle fietsers konden profiteren uit de voordelen die het ROTOR syteem met zich mee bracht bij het gebruik van een traditioneel fietsframe. In 2015 maakte het bedrijf een grootte stap door ovaalvormige kettingbladen te introduceren.

Het doel van het bedrijf is het bieden van oplossingen voor fietsers en het verbeteren van de prestatie van fietsen met behulp van high-tech technologie. De fietsers ondervinden problemen en bieden daarvoor innovatieve oplossingen. Dit is herhaaldelijk gedemonstreed met technologiën zoals ALMA (Appropiate Lightweight Material Aplication) en de CCC (Closed Clamp Concept) technologie.

Professionele fietsers, wereld kampioenen, fiets teams van de UCI en fiets enthousiastelingen gebruiken de ROTOR producten voor wedstrijden en trainingen. De evolutie van de producten komt uit de informatie verstrekt door fietsers zelf.

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Rotor 3D+ 110 BCD Crank 165mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten