FK 25.4mm Zadelpen - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties FK 25.4mm Zadelpen - Rood

  • Forged alloy construction.
  • Buitenom diameter: 25.4mm.
  • Geïntegreerde zadelklem. Micro adjust seat klem.
  • Powder coated finish.
  • Lengte: 350mm.

Omschrijving

De FK 25.4mm Zadelpen Rood is een hoogwaardige zadelpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze zadelpen is gemaakt van gesmeed aluminium en heeft een buitenom diameter van 25.4mm, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste fietsen.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze zadelpen is de geïntegreerde zadelklem. Dit betekent dat je geen aparte klem nodig hebt om je zadel vast te zetten, wat het installatieproces veel eenvoudiger maakt. Bovendien heeft deze zadelpen een micro adjust seat klem, waarmee je de hoek van je zadel kunt aanpassen voor een optimale rijervaring.

De FK 25.4mm Zadelpen Rood heeft ook een poedercoating afwerking, wat betekent dat hij bestand is tegen krassen en slijtage. Dit zorgt ervoor dat je zadelpen er altijd als nieuw uitziet, zelfs na langdurig gebruik. Met een lengte van 350mm is deze zadelpen geschikt voor de meeste fietsers en biedt hij voldoende ruimte om je zadel op de gewenste hoogte te plaatsen.

Reviews FK 25.4mm Zadelpen - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadelpennen

Klanten die FK 25.4mm Zadelpen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten