Ritchey Comp Curve Drop Bar Stuur 31.8 mm 42 cm - Zwart

€ 46,95 € 37,95

Bespaar 19% (-€ 9,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Ritchey Comp Curve Drop Bar Stuur 31.8 mm 42 cm - Zwart

  • Kort bereik, ondiepe daling met een traditionele bocht.
  • Centre section is aero bar compatibel.
  • No-slip grit op stuurpen en de remhendel montageoppervlakken.
  • Double butted 6061 alloy.
  • Breedte: 42cm.
  • Drop: 128.
  • Reach: 83mm.
  • Gewicht: 300g.

Omschrijving

De Ritchey Comp Curve Drop Bar Stuur is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur met een kort bereik en ondiepe daling. Het traditionele bochtontwerp zorgt voor een comfortabele grip en een betere controle over de fiets. Bovendien is het middenstuk van het stuur compatibel met aero bars, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende soorten fietsen.

Een ander voordeel van de Ritchey Comp Curve Drop Bar Stuur is de no-slip grit op de stuurpen en de remhendel montageoppervlakken. Dit zorgt voor een stevige grip en voorkomt dat de handen wegglijden tijdens het fietsen. Het stuur is gemaakt van double butted 6061 aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp.

Met een breedte van 42cm, een drop van 128 en een reach van 83mm, is de Ritchey Comp Curve Drop Bar Stuur geschikt voor een breed scala aan fietsers. Het stuur weegt slechts 300g, waardoor het een uitstekende keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en comfortabel stuur voor hun fiets.

Over Ritchey

Tom Ritchey is de president en de hoofdontwerper van het bedrijf, dat in meer dan 40 landen actief is. Tom heeft enkele van de eerste frames en onderdelen ontworpen in de opbloeiende mountainbike-industrie terug in de jaren 70. Elk jaar begeleidt hij de R&D-inspanningen van het bedrijf waarbij zowel subtiele verbeteringen aan bestaande producten worden bekeken als grootschalige ontwikkelingen die leiden tot nieuwe.

Naast vermoeidheids-fietstesten wordt ernaar gestreefd ten minste 2x de door de CEN (de Europese Commissie die de minimale veiligheidsnormen bepaalt voor fietsen en onderdelen verkocht in Europa) vastgestelde norm te behalen.

Deze oorspronkelijke authenciteit houdt het bedrijf eerlijk en zorgt ervoor dat productreleases aan de hoogste normen voldoen. Zodra een product de fase van machinaal testen heeft doorstaan, wordt het prototype gebruikt door zowel amateurs en professionele rijders, waaronder de gesponsorde atleten over de hele wereld.

Reviews Ritchey Comp Curve Drop Bar Stuur 31.8 mm 42 cm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Ritchey Comp Curve Drop Bar Stuur 31.8 mm 42 cm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten