Ritchey Classic Zadel - Bruin

€ 49,95 € 41,95

Bespaar 16% (-€ 8,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ritchey Classic Zadel - Bruin

  • Vector Wing-technologie
  • Klassieke weg vorm en feel.
  • Synthetische leren afwerking: Bruin.
  • Shell: Nylon + Glasevezel
  • Vulling: polyurethaanschuim
  • Volledige stalen rails.
  • Afmetingen: 278x142mm.
  • Rail afmetingen: 7x7mm.
  • Gewight: 330g

Omschrijving

De Ritchey Classic Zadel in de kleur bruin is een klassiek ogend zadel met moderne technologie. Het zadel is voorzien van de Vector Wing-technologie, wat zorgt voor een optimale drukverdeling en comfort tijdens het fietsen. De vorm en feel van het zadel zijn klassiek, waardoor het perfect past bij een retro of vintage fiets.

De synthetische leren afwerking in de kleur bruin geeft het zadel een stijlvolle uitstraling. Het zadel is gemaakt van een combinatie van nylon en glasvezel, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De vulling van polyurethaanschuim zorgt voor een comfortabele zit tijdens lange ritten.

De volledige stalen rails van het zadel zorgen voor een stevige bevestiging op de fiets. Het zadel heeft een afmeting van 278x142mm en de rail afmetingen zijn 7x7mm. Het gewicht van het zadel is 330g, wat het een lichtgewicht zadel maakt dat perfect is voor lange ritten.

Over Ritchey

Tom Ritchey is de president en de hoofdontwerper van het bedrijf, dat in meer dan 40 landen actief is. Tom heeft enkele van de eerste frames en onderdelen ontworpen in de opbloeiende mountainbike-industrie terug in de jaren 70. Elk jaar begeleidt hij de R&D-inspanningen van het bedrijf waarbij zowel subtiele verbeteringen aan bestaande producten worden bekeken als grootschalige ontwikkelingen die leiden tot nieuwe.

Naast vermoeidheids-fietstesten wordt ernaar gestreefd ten minste 2x de door de CEN (de Europese Commissie die de minimale veiligheidsnormen bepaalt voor fietsen en onderdelen verkocht in Europa) vastgestelde norm te behalen.

Deze oorspronkelijke authenciteit houdt het bedrijf eerlijk en zorgt ervoor dat productreleases aan de hoogste normen voldoen. Zodra een product de fase van machinaal testen heeft doorstaan, wordt het prototype gebruikt door zowel amateurs en professionele rijders, waaronder de gesponsorde atleten over de hele wereld.

Reviews Ritchey Classic Zadel - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Ritchey Classic Zadel - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten