Ritchey Classic Stuur 31.8 mm - Zilver

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Ritchey Classic Stuur 31.8 mm - Zilver

  • Kort bereik, ondiepe daling met een traditionele bocht.
  • Middengedeelte is is aero bar compatibel.
  • Biedt meer handposities in de drops dan anatomische en ergo bochten.
  • Gewenste bochtstijl van talloze pro riders.
  • Double butted 6061 legering.
  • Breedte: 42cm.
  • Drop: 128.
  • Reach: 73mm.
  • Afwerking: HP Zilver.
  • Gewicht: 301g.

Omschrijving

De Ritchey Classic Stuur 31.8 mm Zilver is een stuur dat geschikt is voor de traditionele fietser die op zoek is naar een kort bereik en ondiepe daling met een traditionele bocht. Het middengedeelte van het stuur is aero bar compatibel, waardoor het geschikt is voor degenen die graag hun fiets gebruiken voor triatlons of tijdritten. Dit stuur biedt meer handposities in de drops dan anatomische en ergo bochten, waardoor het comfortabeler is voor lange ritten.

Dit stuur is de gewenste bochtstijl van talloze pro riders en is gemaakt van double butted 6061 legering. Het heeft een breedte van 42cm, een drop van 128 en een reach van 73mm. De afwerking van het stuur is HP Zilver en het weegt slechts 301g. Dit maakt het stuur lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren tijdens het fietsen.

Als je op zoek bent naar een stuur dat geschikt is voor lange ritten en comfortabel is voor je handen, dan is de Ritchey Classic Stuur 31.8 mm Zilver een uitstekende keuze. Het biedt meer handposities in de drops dan andere sturen en is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Het is een geweldige aanvulling op je fiets en zal je helpen om comfortabel en efficiënt te fietsen.

Over Ritchey

Tom Ritchey is de president en de hoofdontwerper van het bedrijf, dat in meer dan 40 landen actief is. Tom heeft enkele van de eerste frames en onderdelen ontworpen in de opbloeiende mountainbike-industrie terug in de jaren 70. Elk jaar begeleidt hij de R&D-inspanningen van het bedrijf waarbij zowel subtiele verbeteringen aan bestaande producten worden bekeken als grootschalige ontwikkelingen die leiden tot nieuwe.

Naast vermoeidheids-fietstesten wordt ernaar gestreefd ten minste 2x de door de CEN (de Europese Commissie die de minimale veiligheidsnormen bepaalt voor fietsen en onderdelen verkocht in Europa) vastgestelde norm te behalen.

Deze oorspronkelijke authenciteit houdt het bedrijf eerlijk en zorgt ervoor dat productreleases aan de hoogste normen voldoen. Zodra een product de fase van machinaal testen heeft doorstaan, wordt het prototype gebruikt door zowel amateurs en professionele rijders, waaronder de gesponsorde atleten over de hele wereld.

Reviews Ritchey Classic Stuur 31.8 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Ritchey Classic Stuur 31.8 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten