WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm - Groen

€ 11,95 € 8,40

Bespaar 30% (-€ 3,55)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm - Groen

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4.
  • Geschikt voor remhendels van 22.2.
  • Breedte: 500mm.
  • Hoogte: 7.6.

Omschrijving

De WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm Groen is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame stuur. Het stuur is gemaakt van Alloy 6061, wat betekent dat het bestand is tegen slijtage en scheuren. Dit maakt het stuur perfect voor off-road fietsen en andere ruige omgevingen.

Met een diameter van 25.4 mm past dit stuur perfect op de meeste stuurpennen. Het is ook geschikt voor remhendels van 22.2 mm, wat betekent dat je het stuur kunt gebruiken met de meeste remmen op de markt. De breedte van het stuur is 500 mm, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele rijervaring. De hoogte van het stuur is 7.6 mm, wat het stuur perfect maakt voor fietsers die op zoek zijn naar een iets hogere rijpositie.

Al met al is de WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm Groen een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam stuur. Het stuur is gemakkelijk te installeren en biedt een comfortabele en stabiele rijervaring. Of je nu op zoek bent naar een stuur voor off-road fietsen of gewoon voor dagelijks gebruik, dit stuur is een geweldige keuze.

Reviews WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten