WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm - Geel

€ 11,95 € 9,95

Bespaar 17% (-€ 2,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm - Geel

  • Materiaal: Alloy 6061.
  • Voor stuurpen: 25.4.
  • Geschikt voor remhendels van 22.2.
  • Breedte: 500mm.
  • Hoogte: 7.6.

Omschrijving

WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm Geel is een hoogwaardig stuur voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing. Het stuur is gemaakt van Alloy 6061, wat zorgt voor een stevige en lichte constructie. Dit materiaal is ook bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het stuur lang meegaat.

Dit stuur is geschikt voor stuurpennen met een diameter van 25.4 mm. Het is ook compatibel met remhendels van 22.2 mm, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende soorten fietsen. Met een breedte van 500 mm biedt dit stuur voldoende ruimte om comfortabel te rijden, terwijl de hoogte van 7.6 mm zorgt voor een goede grip en controle.

De WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm Geel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam stuur. Met zijn hoogwaardige constructie en veelzijdige ontwerp is dit stuur geschikt voor verschillende soorten fietsen en rijstijlen. Of je nu een beginner of een ervaren fietser bent, dit stuur zal je helpen om comfortabel en veilig te rijden.

Reviews WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die WG Mini-Fix Riser Stuur 25.4 mm - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten