Zoom Riser Stuur 25.4 mm 480 mm - Zwart

€ 15,00 € 12,95

Bespaar 14% (-€ 2,05)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Zoom Riser Stuur 25.4 mm 480 mm - Zwart

  • Extra high rise urban riser bars.
  • High polish finish.
  • Materiaal: Aluminium 6061 T6.
  • Breedte: 520mm.
  • Kleur: Zwart.
  • Stuurklem 25.4mm.
  • Voor 22.2mm Remhendels

Omschrijving

De Zoom Riser Stuur is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar extra hoogte en comfort tijdens het rijden. Deze urban riser bars zijn ontworpen om een ​​extra hoogte te bieden, waardoor je een betere houding kunt aannemen tijdens het rijden. Dit kan helpen om de druk op je rug en nek te verminderen, waardoor je langer comfortabel kunt rijden.

Deze stuur is gemaakt van hoogwaardig aluminium 6061 T6, wat betekent dat het duurzaam en licht van gewicht is. Het heeft ook een hoogglans afwerking die er geweldig uitziet op elke fiets. Met een breedte van 520 mm biedt deze stuur voldoende ruimte om je handen te plaatsen en comfortabel te rijden.

De Zoom Riser Stuur heeft een stuurklem van 25,4 mm en is geschikt voor remhendels van 22,2 mm. Dit maakt het compatibel met de meeste fietsen en remmen op de markt. De zwarte kleur geeft het een stijlvolle uitstraling die bij elke fiets past.

Over Zoom

Zoom is een van de belangrijkste merken van de Aziatische groep HL Corp. Deze geweldige fabrikant werd geboren in 1991, heeft geleidelijk aan merken en componenten voor fietsen ontwikkeld en zodoende een zeer goede reputatie in de markt opgebouwd. Het merk Zoom ontwikkelt voornamelijk stuur, zadelpennen en stuurpennen van goede kwaliteit en de prijs is meer dan redelijk.

Reviews Zoom Riser Stuur 25.4 mm 480 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Zoom Riser Stuur 25.4 mm 480 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten