Zoom Riser Stuur 25.4 mm - Zilver

€ 15,00 € 12,95

Bespaar 14% (-€ 2,05)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Zoom Riser Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Extra high rise urban riser bars.
  • High polish finish.
  • Materiaal: Aluminium 6061 T6.
  • Breedte: 520mm.
  • Kleur: Zilver.
  • Stuurklem 25.4mm.
  • Voor 22.2mm Remhendels

Omschrijving

De Zoom Riser Stuur 25.4 mm Zilver is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar extra hoogte en comfort tijdens het rijden. Deze urban riser bars zijn ontworpen om een ​​extra hoogte te bieden, waardoor je een beter houding kunt aannemen tijdens het rijden. Dit kan helpen om de druk op je rug en nek te verminderen, waardoor je langer comfortabel kunt rijden.

De Zoom Riser Stuur is gemaakt van hoogwaardig aluminium 6061 T6, wat zorgt voor een duurzaam en lichtgewicht ontwerp. Het stuur heeft een breedte van 520mm, waardoor je voldoende ruimte hebt om je handen te plaatsen en een comfortabele grip te behouden. De zilveren kleur geeft het stuur een stijlvolle uitstraling die bij elke fiets past.

De stuurklem van 25.4mm zorgt voor een stevige bevestiging op je fiets, terwijl de voor 22.2mm remhendels zorgen voor een veilige en betrouwbare rembediening. De Zoom Riser Stuur is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar extra hoogte en comfort tijdens het rijden, zonder in te leveren op stijl en kwaliteit.

Over Zoom

Zoom is een van de belangrijkste merken van de Aziatische groep HL Corp. Deze geweldige fabrikant werd geboren in 1991, heeft geleidelijk aan merken en componenten voor fietsen ontwikkeld en zodoende een zeer goede reputatie in de markt opgebouwd. Het merk Zoom ontwikkelt voornamelijk stuur, zadelpennen en stuurpennen van goede kwaliteit en de prijs is meer dan redelijk.

Reviews Zoom Riser Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Zoom Riser Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten